La finca té cinc hectàrees de vinya, plantada sobre la Serra del Munt (a uns 330 a 350 m d’alçada), repartida en cinc parcel·les, amb tres microclimes diferents: “la Serra i la Casa”, la part inferior, “les Ribes” a la part mitja i superior de la serra, i “la Solana” a la part superior, un indret recollit i separat de la resta, peculiar per tenir una forma triangular amb un desnivell pronunciat i amb molta intensitat de sol.

El sistema de conducció es caracteritza perquè cada planta és independent i es treballa de forma precisa. La poda, en vas tradicional, incorpora un pal per a cada vinya, i obliga a veremar a mà. La vinya és totalment ecològica.


VARIETATS: 100% Xarel·lo

ELABORACIÓ: el most net fermenta dins la barrica de roure francès extra fi

CRIANÇA: 6 mesos criat en bótes de roure francès i 6 mesos en ampolla

VARIETATS: 100% Xarel·lo blanc i vermell

ELABORACIÓ: el most net fermenta dins la barrica de roure francès extra fi

CRIANÇA: 14 mesos criat en bótes de roure francès i 24 mesos en ampolla

VARIETATS: 100% ull de llebre

ELABORACIÓ: el most flor rosat net fermenta a la bóta francesa de gra fi

CRIANÇA: 3 mesos criat en bótes de roure francès