A Raimat respectem el medi ambient, i a part de complir la reglamentació legal, anem molt més enllà: el respecte a la naturalesa, al medi ambient, a la salut i, per damunt de tot, a la qualitat del vi, formen part de la nostra tasca.

Raimat contempla la viticultura com un procés de millora continua. És una visió global en què la vinya i l'entorn natural formen part d'un mateix tot, on la cura del medi ambient repercuteix en una millor producció.

Tota aquesta filosofia es materialitza en una munió de gestos que recolzen sobre quatre pilars bàsics de la nostra estructura de cultiu.

El sòl és l'origen de tot

Tenir-ne cura i respectar-lo és el primer pas per obtenir el millor vi possible.

          

VARIETATS: Chardonnay, Xarel·lo i Albarinyo

CRIANÇA: jove

NOTA DE TAST: de color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Aroma complexa amb notes de préssec, nectarina, pera i meló. En boca es mostra jove i cremós, en destaquen les notes de fruita groga amb un final persistent, fresc i cítric.

VARIETATS: Pinot Noir i Chardonnay

CRIANÇA: jove

NOTA DE TAST: de color préssec pàl·lid, amb aroma de fruites vermelles amb notes cítriques i tropicals. En boca destaca l'acidesa i frescor elevades; amb volum i final de fruita vermella madura.

VARIETATS: Cabernet Sauvignon, Ull de llebre i Syrah

CRIANÇA: jove

NOTA DE TAST: de color vermell cirera amb reflexos granats. Aroma intensa de cireres i magrana; notes balsàmiques i florals, regalèssia negra i coco. En boca destaquen tanins dolços i suaus però d'una gran potència; final persistent.

VARIETATS: Chardonnay, Sauvignon blanc i Albarinyo

CRIANÇA: jove

NOTA DE TAST: de color groc brillant amb reflexos verdosos. En nas notem fruites citriques com llima, nectarina i un toc tropical d'aranja i mango. Frescor i dolçor equilibrades en boca; entrada agradable amb notes cítriques i final persistent i intens tropical.

VARIETATS: Cabernet Sauvignon i Merlot

CRIANÇA: jove

NOTA DE TAST: color rosa maduixa amb rivet violaci. En nas trobem aromes de fruita groga, maduixa, cirera i gerd. Entrada intensa de fruita groga i vermella; persisten i fresc, amb un punt final dolç.


VARIETATS: Merlot, Cabernet Sauvignon i Ull de llebre

CRIANÇA: jove

NOTA DE TAST: de color vermell cirera brillant i intens amb reflexos porpra. Aromes de cirera, prunes, mores i nabius. Gust de fruites vermelles i negres del bosc amb notes de xocolata negra; tanins madurs combinats amb tocs frescos per a un final llarg i elegant.

VARIETATS: Cabernet Sauvignon i Ull de llebre

CRIANÇA: criança en bóta

NOTA DE TAST: color intens, vermell cirera amb matisos violacis. En nas trobem fruita negra madura i compota de prunes amb notes de tabac, espècies i tocs de xocolata negra. En boca és estructurat, fi i elegant; postgust llarg amb un agradable final especiat.

VARIETATS: Albarinyo

CRIANÇA: 10mesos en bóta

NOTA DE TAST: color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Aromes minerals al principi amb complements a meitat de flors blanques, mango, meló i aranja. Sensació fresca i cítrica al principi de la boca, amb mitja boca més voluminosa i un final llarg i refrescant on predominen les flors blanques i el meló.

VARIETATS: Chardonnay

CRIANÇA: jove

NOTA DE TAST: color brillant i intens amb reflexos verdosos. Aromes intenses de meló, préssec, nectarina, litxis i notes cítriques que aporten frescor. Entrada en boca rodona amb un bon equilibri de volum, acidesa i longitud; notes cítriques i tropicals.

VARIETATS: Cabernet Sauvignon

CRIANÇA: 3 mesos en bóta de roure francès i americà

NOTA DE TAST: color vermell picota amb reflexos porpra. Aromes de fruits vermells i negres amb predomini de mores i groselles acompanyats de subtils notes balsàmiques sobre un fons especiat de canyella i pebre negre. En boca és ampli, sedós i fresc, que juntament amb la seva expressió fruiter en boca fan d'ell un vi equilibrat i molt complex. Llarg record, taní polit.

VARIETATS: Cabernet Sauvignon

CRIANÇA: 3 mesos en bóta de roure francès i americà

NOTA DE TAST: color robí intens amb matís vermellós i rivet blavós. Aroma potent de fruites del bosc com cirera negra, mora i grosella i notes de menta, vainilla, cafè i xocolata. en boca és elegant i amb gust de fruites vermelles madures, fumats, xocolata i vainilla; és persistent, agradable i llarg.

VARIETATS: Ull de llebre

CRIANÇA: 12 mesos en bóta de roure francès i americà

NOTA DE TAST: color vermell cirera amb irisacions robins. Aromes fresques i mentolades, tocs de cacau i notes especiades; fruita negra madura i tocs de pell de taronja. Gran estructura en boca, tanins dolços que li confereixen un recorregut amable per la boca.

VARIETATS: xarel·lo, chardonnay i albarinyo

CRIANÇA: 9 mesos en bóta de roure francès

NOTA DE TAST: Color groc intens amb reflexos daurats. Net, brillant i de llàgrima densa. Captivador i intens, nas ple de notes tropicals, com l'aranja, cítriques i de fruita madura barrejades amb tocs florals sobre un fons d'avellana i pa torrat. En boca es mostra fresc alhora que estructurat i cremós. Ampli desenvolupament durant el seu recorregut. Final llarg i equilibrat amb fins matisos torrats. Notable complexitat atorgada per la criança en bóta i gran evolució en ampolla.

VARIETATS: 100% chardonnay

CRIANÇA: 12 mesos en foudre

NOTA DE TAST: de color groc intens, molt fresc, amb una acidesa molt elevada on hi trobem notes de fusta sense torrar, que afegeixen textura en boca. En nas hi destaquen la fruita amb òs, junt amb matisos de vainilla i flors blanques, també un fons de fruita tropical. En boca és gras i molt fresc, de postgust molt llarg i persistent.

 

VARIETATS: 100% cabernet sauvignon

CRIANÇA: 20 mesos en foudre

NOTA DE TAST: subtil, aromes de cirera madura, cassis, xocolata i especiats, amb un fons floral de la fusta sense torrar. Cos mig, amb llarg final degut a la frescor de la seva acidesa.