A Raimat respectem el medi ambient, i a part de complir la reglamentació legal, anem molt més enllà: el respecte a la naturalesa, al medi ambient, a la salut i, per damunt de tot, a la qualitat del vi, formen part de la nostra tasca.

Raimat contempla la viticultura com un procés de millora continua. És una visió global en què la vinya i l'entorn natural formen part d'un mateix tot, on la cura del medi ambient repercuteix en una millor producció.

Tota aquesta filosofia es materialitza en una munió de gestos que recolzen sobre quatre pilars bàsics de la nostra estructura de cultiu.

El sòl és l'origen de tot

Tenir-ne cura i respectar-lo és el primer pas per obtenir el millor vi possible.

          

VARIETATS: Chardonnay i Xarel·lo

ELABORACIÓ: fermentació a temperatura controlada de 16ºC durant 2-3 setmanes

CRIANÇA: jove

VARIETATS: Pinot Noir i Chardonnay

ELABORACIÓ: fermentació a temperatura controlada de 16ºC durant 2-3 setmanes

CRIANÇA: jove

VARIETATS: Cabernet Sauvignon, Ull de llebre i Syrah

ELABORACIÓ: una part del vi es vinifica buscant un perfil de vi més afruitat i fresc. S'aconsegueix mantenint la temperatura baixa durant 24-48h i fermentat posteriorment a 25ºC. L'altra part del raïm fermenta a temperatura més alta per aconseguir major textura i complexitat en el vi.

CRIANÇA: jove

VARIETATS: Chardonnay, Sauvignon blanc i Albarinyo

CRIANÇA: jove

VARIETATS: Cabernet Sauvignon i Merlot

CRIANÇA: jove


VARIETATS: Merlot, Cabernet Sauvignon i Ull de llebre

CRIANÇA: jove

VARIETATS: Cabernet Sauvignon i Ull de llebre

ELABORACIÓ: fermentació a temperatura controlada de 25ºC-27ºC en tancs d'acer inoxidable

CRIANÇA: criança en bóta

VARIETATS: Albarinyo

ELABORACIÓ: fermentació sobre les seves mares amb battonage diari

CRIANÇA: 10 en bóta

VARIETATS: Chardonnay

CRIANÇA: jove

VARIETATS: Cabernet Sauvignon

ELABORACIÓ: prefermentativa en fred perpotenciar aromes a fruita i obtenir una millor estructura i color. Fermentació sobre mares 10 dies en dipòsit d'acer inoxidable a temperatura controlada de 25-27C.

CRIANÇA: 3 mesos en bóta de roure francès i americà

VARIETATS: Cabernet Sauvignon

ELABORACIÓ: fermentació amb les pells en dipòsits d'acer inosxidable durant 10 dies a temperatura controlada de 25 a 27º

CRIANÇA: 3 mesos en bóta de roure francès i americà

VARIETATS: Ull de llebre

ELABORACIÓ: fermentació amb les pells en dipòsits d'acer inosxidable durant 10 dies a temperatura controlada de 25 a 27º

CRIANÇA: 12 mesos en bóta de roure francès i americà

VARIETATS: xarel·lo, chardonnay i albarinyo

ELABORACIÓ: fermentació a temperatura controlada de 16 a 18º

CRIANÇA: 9 mesos en bóta de roure francès