Situat a Sant Martí de Maldà (Lleida), i de tradició centenària, el Celler Petit Duran ha reiniciat l’elaboració i criança de vins de qualitat l’any 2011, amb la denominació d’Origen Costers del Segre i l’elaboració ecològica de tota la producció.

Som la família Mestres Petit i des de 1895 produïm olis i vins de generació en generació. Actualment el nostre projecte té com a pilars el respecte al territori i al món rural, l’alimentació saludable, l’ecologia, la sostenibilitat, el respecte a la diversitat i l’accessibilitat universal.

Gràcies a la cura i dedicació dels nostres avantpassats disposem en l’actualitat d’unes vinyes centenàries situades en terrenys calcaris argilosos que ens permeten elaborar 4 vins ecològics que volen expressar l’essència del nostre territori. 

La nostra filosofia es basa en la cura dels ceps des de l’inici. Mitjançant la pràctica de l’agricultura ecològica i la verema manual, seleccionem el millor raïm per elaborar uns vins molt especials i amb caràcter.

L’objectiu és crear una nova experiència, a partir de l’entorn únic de la Vall del Corb, combinant el frescor de la marinada amb la força de les terres que ens envolten, i obtenint un producte únic, de proximitat, saludable, respectuós amb el medi ambient i a l’avast de tothom.          

VARIETATS: 100% Macabeu

ELABORACIÓ: fermentació en dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura controlada

CRIANÇA: 4 mesos sobre lies

VARIETATS: 100% Merlot

ELABORACIÓ: fermenta en dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura controlada, maceració d’uns 10 dies

CRIANÇA: jove

VARIETATS: Merlot i Cabernet sauvignon

ELABORACIÓ: fermenta per separat en dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura controlada, maceració de 10 dies

CRIANÇA: barriques de roure francès durant 8 mesos

VARIETATS: Merlot i Cabernet sauvignon

ELABORACIÓ: fermenta per separat en dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura controlada, maceració de 15 dies

CRIANÇA: barriques de roure francès durant 15 mesos