Petit Duran
Situat a Sant Martí de Maldà (Lleida), i de tradició centenària, el Celler Petit Duran ha reiniciat l’elaboració i criança de vins de qualitat l’any 2011, amb la denominació d’Origen Costers del Segre i l’elaboració ecològica de tota la producció.
Som la família Mestres Petit i des de 1895 produïm olis i vins de generació en generació. Actualment el nostre projecte té com a pilars el respecte al territori i al món rural, l’alimentació saludable, l’ecologia, la sostenibilitat, el respecte a la diversitat i l’accessibilitat universal.
Gràcies a la cura i dedicació dels nostres avantpassats disposem en l’actualitat d’unes vinyes centenàries situades en terrenys calcaris argilosos que ens permeten elaborar 4 vins ecològics que volen expressar l’essència del nostre territori.
La nostra filosofia es basa en la cura dels ceps des de l’inici. Mitjançant la pràctica de l’agricultura ecològica i la verema manual, seleccionem el millor raïm per elaborar uns vins molt especials i amb caràcter.
L’objectiu és crear una nova experiència, a partir de l’entorn únic de la Vall del Corb, combinant el frescor de la marinada amb la força de les terres que ens envolten, i obtenint un producte únic, de proximitat, saludable, respectuós amb el medi ambient i a l’avast de tothom.



VARIETATS: 100% Macabeu
ELABORACIÓ: fermentació en dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura controlada
CRIANÇA: 4 mesos sobre lies
VARIETATS: 100% Merlot
ELABORACIÓ: fermenta en dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura controlada, maceració d’uns 10 dies
CRIANÇA: jove
VARIETATS: Merlot i Cabernet sauvignon
ELABORACIÓ: fermenta per separat en dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura controlada, maceració de 10 dies
CRIANÇA: barriques de roure francès durant 8 mesos
VARIETATS: Merlot i Cabernet sauvignon
ELABORACIÓ: fermenta per separat en dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura controlada, maceració de 15 dies
CRIANÇA: barriques de roure francès durant 15 mesos