Celler de nova creació a la població de Preixana (Urgell) i adscrit a la denominació d’origen Costers del Segre, dins la subzona de les Valls del Riu Corb. Aquesta zona es caracteritza per hiverns freds amb intenses boires i estius molt calorosos i secs. Aquestes característiques climàtiques transmeten una personalitat molt marcada als vins.

Les nostres vinyes estan situades al terme municipal de Verdú, a la partida Mas de Móra i les varietats que la família cultiva en les poc mes de 4,6 hectàrees de vinya pròpia són: Sirà, Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon.



           

VARIETATS: Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah i Ull de llebre de les finques de la partida Mas de Mòra i de la partida Piques.

ELABORACIÓ: 15 dies en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA: 14 mesos en bótes de roure francès a una temperatura constant entre 15ºC i 18ºC i humitat controlada.

VARIETATS: 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.

ELABORACIÓ: 15 dies en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA: 10 mesos en bótes de roure francès a una temperatura constant entre 15ºC i 18ºC i humitat controlada.

VARIETATS: Ull de llebre i Cabernet Sauvignon, de la fina de la partida Piques.

ELABORACIÓ: 15 dies en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA: 10 mesos en bótes de roure francès a una temperatura constant entre 15ºC i 18ºC i humitat controlada.