El nou celler d'Herència Altés, és tot un referent a la zona. Compta amb una superfície de 4.400m2, en gran part subterrània, per que el celler quedi el màxim de fusionat amb l'entorn. A més, funcionem amb energies renovables. Tenim insolació tèrmica natural, reciclem l'aigua de les pluges. Tot amb la idea de respectar al màxim al medi ambient.

La nostra sala de criança, és totalment subterrània, per tal de tenir la temperatura i la humitat perfecta durant tot l'any d'una forma pràcticament del tot natural i totalment integrada en el medi. Treballem amb "Foudres "de fusta grans de 5.000 i 2.500 litres, amb la filosofia de fer criances llargues, però amb el mínim impacte de la fusta. Vins serens, polits i amables.

La sala de degustació és un gran espai amb unes immillorables vistes al port de Tortosa Beseit i de Pàndols i Cavalls. Una oportunitat de poder degustar els vins d'Herència Altés, però també d'altres vins que elaborem en altres indrets del país. La gran majoria es poden degustar en "enomatic" per poder garantir-ne les millors condicions de tast. A més, l'espai es únic per esdeveniments i activitats relacionades amb l'enoturisme.