El complex de Castell del Remei consta de 400 hectàrees en un impressionant paratge amb nombrosos edificis entre els que cal destacar el castell, el celler, el santuari dedicat a la Verge del Remei, el restaurant, els dos llacs i el salt d’aigua, juntament amb altres instal·lacions històriques com l’antic molí d'oli, la farinera, la destil·leria i els tallers de fabricació de botes.

Actualment, Castell del Remei gestiona 140 hectàrees de vinya, 70 de les quals són pròpies. La resta són d’agricultors de la zona, als quals se’ls fa l’assessorament i supervisió durant tot l’any. 

La bodega produeix al voltant de les 800.000 ampolles anuals, que es comercialitzen gairebé de manera equitativa al mercat nacional i estranger.

Els vins de Castell del Remei gaudeixen d’un gran reconeixement, tant a nivell local com internacional, i han rebut nombrosos premis i molt bones crítiques per part de la premsa especialitzada. Això i el nostre afany de superació, ens empenyen a continuar apostant per la qualitat, la recerca constant i el treball en equip.

           

VARIETATS: Sauvignon blanc i Macabeu

ELABORACIÓ: en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada de 16ºC

CRIANÇA: vi sense criança


VARIETATS: Garnatxa, Ull de llebre, Syrah i Cabernet Sauvignon

ELABORACIÓ: en dipòsits d'acer inoxidable

CRIANÇA: 10 mesos en bótes de roure americà i francès

VARIETATS: Cabernet, Ull de llebre, Garnatxa i Merlot

ELABORACIÓ: en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada de 16ºC

CRIANÇA: 18 mesos en bótes noves de roure francès i americà, un mínim de 24 mesos en ampolla abans de sortir de sortir al mercat

VARIETATS: Macabeu i Chardonnay

ELABORACIÓ: en bótes de roure

CRIANÇA: 7 mesos en bótes noves de roure americà i francès, amb batonnage periòdic

VARIETATS: Ull de llebre, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon

ELABORACIÓ: en dipòsits d'acer inoxidable

CRIANÇA: 12 mesos en bótes noves de roure americà i de segon any de roure francès, amb un mínim de 6 mesos en ampolla abans de sortir al mercat.