El complex de Castell del Remei consta de 400 hectàrees en un impressionant paratge amb nombrosos edificis entre els que cal destacar el castell, el celler, el santuari dedicat a la Verge del Remei, el restaurant, els dos llacs i el salt d’aigua, juntament amb altres instal·lacions històriques com l’antic molí d'oli, la farinera, la destil·leria i els tallers de fabricació de botes.

Actualment, Castell del Remei gestiona 140 hectàrees de vinya, 70 de les quals són pròpies. La resta són d’agricultors de la zona, als quals se’ls fa l’assessorament i supervisió durant tot l’any. 

La bodega produeix al voltant de les 800.000 ampolles anuals, que es comercialitzen gairebé de manera equitativa al mercat nacional i estranger.

Els vins de Castell del Remei gaudeixen d’un gran reconeixement, tant a nivell local com internacional, i han rebut nombrosos premis i molt bones crítiques per part de la premsa especialitzada. Això i el nostre afany de superació, ens empenyen a continuar apostant per la qualitat, la recerca constant i el treball en equip.

           

VARIETATS: Sauvignon blanc i Macabeu

CRIANÇA: vi sense criança

NOTA DE TAST: notable frescor, amb un caràcter exòtic i persistent. Presenta un tènue color daurat, net i brillant, amb reflexos verdosos, una expressió aromàtica amb matisos de fruites tropicals (pinya, fruita de la passió) i accents florals, que després donen pas a persistents notes d’herba fresca i fruita blanca (pera, poma verda). El pas per boca és refrescant, amable i equilibrat, amb bona acidesa i persistència. 


VARIETATS: Garnatxa, Ull de llebre, Syrah i Cabernet Sauvignon

CRIANÇA: 10 mesos en bótes de roure americà i francès

NOTA DE TAST:  perfil elegant i equilibrat, que defineix molt bé l’estil del celler. Presenta un bell color cirera, amb capa mitjana i reflexos granats. La seva expressió aromàtica és intensa i seductora, amb notes balsàmiques, de cacau i torrades que després donen pas a matisos especiats i de fruita negra (pruna). L’entrada en boca és gràcil i harmoniosa, amb un bon desenvolupament i una generosa acidesa que afavoreix la persistència dels records de xocolata negra i fruita madura.

VARIETATS: Cabernet, Ull de llebre, Garnatxa i Merlot

CRIANÇA: 18 mesos en bótes noves de roure francès i americà, un mínim de 24 mesos en ampolla abans de sortir de sortir al mercat

NOTA DE TAST: Rodó i elegant, el vi negre més excels de Castell del Remei resulta d’una equilibrada associació entre varietats autòctones i bordeleses i una pacient criança en bótes. Llueix un intens color cirera, amb reflexos brillants que aporten vivacitat al to propi de l’evolució. La paleta aromàtica és rica i complexa, amb apunts fumats i especiats propis de la criança juntament amb notes balsàmiques, minerals i de fruita confitada. El pas per boca és majestuós i molt prolongat, generós en records de fruits secs.

VARIETATS: Macabeu i Chardonnay

CRIANÇA: 7 mesos en bótes noves de roure americà i francès, amb batonnage periòdic

NOTA DE TAST: Provinent de les vinyes històriques de la finca, fermenta i es cria en bôtes per oferir un aspecte límpid, de color daurat pàl·lid –amb multitud de reflexos– i un caràcter intens, que s’expressa en aromes molt nítides de poma rostida, mantega, torrefactes, pastisseria i fusta noble acabada de tallar. El paladar és untuós, exuberant i persistent, amb sensacions cremoses i records fumats, lactis i de pell de llimona confitada.

 

VARIETATS: Ull de llebre, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon

CRIANÇA: 12 mesos en bótes noves de roure americà i de segon any de roure francès, amb un mínim de 6 mesos en ampolla abans de sortir al mercat.

NOTA DE TAST: profund i complex, amb la noblesa que aporten les varietats icòniques bordeleses i una criança mesurada i precisa. Es presenta a la copa amb un vivaç color cirera, de capa alta. El nas és ampli i polièdric, amb notes balsàmiques i especiades pròpies de la criança, que després passen el testimoni a rics matisos de fruites negres confitades, sobre un fons mineral. Els tanins dolçassos inicien el pas per la boca, que es beneficia d’una equilibrada acidesa i un final llarg, amb persistents records de fruita dessecada.