Celler de nova creació a la població de Preixana (Urgell) i adscrit a la denominació d’origen Costers del Segre, dins la subzona de les Valls del Riu Corb. Aquesta zona es caracteritza per hiverns freds amb intenses boires i estius molt calorosos i secs. Aquestes característiques climàtiques transmeten una personalitat molt marcada als vins.

Les nostres vinyes estan situades al terme municipal de Verdú, a la partida Mas de Móra i les varietats que la família cultiva en les poc mes de 4,6 hectàrees de vinya pròpia són: Sirà, Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon.           

VARIETATS: Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah i Ull de llebre de les finques de la partida Mas de Mòra i de la partida Piques.

CRIANÇA: 14 mesos en bótes de roure francès a una temperatura constant entre 15ºC i 18ºC i humitat controlada.

NOTA DE TAST: Vi negre net i brillant de color picota fosc, intens i profund, amb un rivet de notes blavoses i atractius matisos violacis. Capa alta que denota una bona intensitat i estructura, amb llàgrima densa. En nas, en un primer moment destaca la fruita vermella i negra confitada, maduixa, mores, nabius i gerds sobre un fons d’herbes aromàtiques. A mesura que es va obrint surten notes elegants de flors dolces com la rosa i el gessamí, a més de lleugeres notes torrades. Un vi complex i atractiu. Entrada potent en boca, amb cos. Elegant, untuós amb tanins ben integrats i acidesa refinada. Bona amplitud i llarga persistència en boca.

VARIETATS: 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.

CRIANÇA: 10 mesos en bótes de roure francès a una temperatura constant entre 15ºC i 18ºC i humitat controlada.

NOTA DE TAST: Vi negre net i brillant, de color picota fosc i profund, amb un rivet de notes blavoses intenses fruit de la seva joventut. Capa alta pràcticament opaca amb llàgrima densa. Un vi intens i estructurat. En nas, en un primer moment destaca la fruita fosca, licorosa i confitada, mores i prunes sobre un fons d'herbes mediterrànies, romaní i espígol. A mesura que es va obrint marca més les espècies; clau, pebre negre, notes fumades i torrades. Un vi complex i atractiu. Entrada en boca potent, amb cos, de tanins ben integrats i acidesa suau. Golós i gustós, bon equilibri entre les notes de fruita i espècies dolces. Postgust balsàmic amb el caràcter varietal del syrah (fruita licorosa, oliva negra i balsàmics). Bona amplitud i llarga persistència en boca.

VARIETATS: Ull de llebre i Cabernet Sauvignon, de la fina de la partida Piques.

CRIANÇA: 10 mesos en bótes de roure francès a una temperatura constant entre 15ºC i 18ºC i humitat controlada.

NOTA DE TAST: Vi negre net i brillant, en destaca el color picota intens amb rivet de tonalitats violàcies intenses, fruit de la seva joventut. Capa alta que denota una bona intensitat i estructura, amb llàgrima densa. En un primer moment destaquen els aromes primaris de la fruita, cirera, pruna i fruita fosca confitada. A mesura que el vi es va obrint surten notes elegants de flors. Amb l'oxigenació en copa surten espècies dolces i notes lleugerament torrades, canyella i vainilla, fruit de la criança en bóta. Entrada àmplia i golosa. En boca es mostra elegant, untuós i amb un taní fi i vellutat. Postgust persistent, ampli i rodó. Acidesa elegant. Es reafirmen les notes que hem notat en la fase olfactiva, donant a entendre que aquest es un vi franc i molt polit.