Alta Alella
Alta Alella és la culminació d’un projecte familiar que va néixer fa més de vint anys de la mà d’en Josep Maria Pujol-Busquets i la seva dona Cristina Guillén, quan van adquirir la finca noucentista Can Genís, situada a 2 km del Mar Mediterrani entre els municipis d’Alella i Tiana. És el celler més pròxim a Barcelona i els seus vins ecològics estan presents en les cartes d’alguns dels millors restaurants del món.
És un celler modern on des de l’inici, l’agricultura ecològica i el respecte per l’entorn i la natura han sigut les bases per elaborar vins i caves dins de la D.O. Alella i la D.O. Cava, amb vocació de puresa i transparència, essent el viu reflex del terroir i de cada anyada.
Alta Alella s’ha consolidat també com un celler obert al public i a l’enoturisme. El vi d’una zona forma part de la seva identitat, i d’aquesta manera es posa a disposició del públic un entorn vinícola únic on es pot gaudir d’una àmplia oferta d’activitats enoturístiques.


VARIETATS: 100% chardonnay
ELABORACIÓ: els raïms maceren amb les pells per obtenir una millor extracció aromàtica. Fermenta en barriques de roure francès d’Allier a baixa temperatura
CRIANÇA: 3 mesos
ELABORACIÓ: maceració en fred per obtenir el color desitjat, després es premsa lleugerament el raïm per obtenir el most flor, que fermentarà en dipòsits a baixa temperatura.
CRIANÇA: jove
ELABORACIÓ: fermentació alcohòlica. Aquest procés té lloc en dipòsits d' acer inoxidable utilitzant la tècnica del barret submergit. Mitjançant dos remuntats diaris obtenim una màxima extracció
CRIANÇA: 12 mesos en bóta de roure francès
ELABORACIÓ: curta maceració pel·licular a molt baixa temperatura. Després d’un premsat lleuger, fermenta en tines d’acer inoxidable a baixa temperatura
CRIANÇA: jove
VARIETATS: 100% garnatxa negra
ELABORACIÓ: maceració-fermentació durant 15 dies a 22ºC en tines d’acer inoxidable
CRIANÇA: jove
VARIETATS: 100% pansa blanca
ELABORACIÓ: 6 mesos sobre lies fines en ou de ciment basat en argila (Oeuf de Beaune)
CRIANÇA: jove